Primele informaţii şi imagini oficiale cu Skoda Yeti facelift

Autor: Tudor Rus 15 aug. 2013 Știri auto

După mica scăpare pe internet a unor imagini, cei de la Skoda au confirmat că varianta cu facelift a crossoverului Yeti va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de luna viitoare.

Nu mai are rost să menţionăm schimbările de design, din moment ce nimic nu s-a modificat de pe o zi pe alta, însă Skoda Yeti primeşte două versiuni stilistice. Una din ele este destinată folosirii urbane, în vreme ce a doua sugerează veleităţi off-road nu doar prin culoarea verde, ci şi prin elementele de caroserie vopsite în negru, cum ar fi spoilerul faţă, pragurile laterale şi elementele decorative de pe portiere.

În premieră la un model Skoda, clienţii pot opta pentru o cameră video pentru mers înapoi. Portbagajul oferă un volum de 405 litri, care poate fi extins până la 1.760 prin rabatarea completă a scaunelor din spate.

În ceea ce priveşte motorizările, Yeti va dispune de şapte versiuni: trei pe benzină şi patru diesel. Puterile variază de la 105 CP pentru propulsorul 1.2 TSI şi 170 CP pentru motorul 2.0 TDI. În funcţie de motorizarea aleasă, maşina este disponibilă cu sistem de tracţiune integrală şi cu transmisia manuală cu în şase trepte sau cea automată DSG cu şapte rapoarte.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide