Primul accident cu un Corvette C8. Proprietarul l-a condus doar o zi

Autor: ProMotor 14 apr. 2020 Știri auto

Acesta ar putea fi primul accident în care a fost implicat un Chevrolet Corvette C8. Proprietarul a lovit un Hyundai care întorcea neregulamentar peste axul drumului, a doua zi după ce plecase cu mașina de la showroom.

Intră în Galeria FOTO

Este un scenariu de coșmar pentru oricine cumpără o mașină nouă: Oricât de atent ai fi și cât de defensiv ai conduce, este imposibil să controlezi felul în care alți șoferi se comportă în trafic. Iar în unele cazuri, acest cumul de factori duce la un accident regretabil.

Un american din Florida care activează pe Facebook sub numele de June Bug a fost implicat într-un accident a doua zi după ce și-a luat în primire noua mașină – un Chevrolet Corvette C8 Stingray. Este foarte posibil ca acesta să fie primul accident cu un Corvette C8 în care să fie implicat un cumpărător al mașinii. Asta deoarece s-au înregistrat mai multe accidente cu exemplare de preproducție, în timpul testelor finale.

În momentul accidentului, mașina avea numai 230 de mile (370 de kilometri). Cu numai o zi înainte, proprietarul posta pe Facebook fotografii cu mașina învelită în folii de protecție, în momentul livrării. Pe 3 aprilie, June își exprima frustrarea însoțită de fotografii cu mașina avariată.

Corvette-ul condus de June a lovit din lateral un Hyundai Accent care a întors peste axul drumului fără să se asigure. Potrivit martorilor, șoferul din Hyundai Accent se afla sub influența băuturilor alcoolice și, în plus, nu avea asigurare. În acest caz, asigurarea mașinii lui June Bug ar trebui să fie suficient de bună încât să-l ajute să înlocuiască mașina distrusă.

Într-o postare ulterioară, June arată că societatea de asigurări va acoperi costul reparațiilor, nu al înlocuirii mașinii. Este trist să cumperi o mașină nouă pentru ca puțin mai târziu să ai în garaj o mașină reparată mai bine sau mai puțin bine.

sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide