Primul break electric de la Audi, surprins aproape necamuflat – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 22 dec. 2023 Știri auto
Primul break electric de la Audi, surprins aproape necamuflat – FOTO

Primul break electric de la Audi a fost surprins în teste purtând foarte puțin camuflaj. Principalele puncte de atracție sunt farurile împărțite în două bucăți și camerele în loc de oglinzi.

Audi, la fel ca mulți alți prodcători auto, își îndreaptă atenția către tehnologia mașinilor electrice și deja a început să ofere în gama sa câteva modele, precum Q8 E-Tron, Q4 E-Tron sau E-Tron GT. Pentru prima dată în istoria companiei, Audi va lansa un break complet electric, ce probabil va purta denumirea de Audi A6 e-tron.

Grație Motor1, putem arunca o primă privire asupra viitorului model electric al producătorului german. Cu toate că mașina a fost surprinsă aproape complet necamuflată, încă mai există câteva bucăți care să acopere cele mai importante elemente de design.

Primul break electric de la Audi a fost surprins în teste

Aici vorbim despre banda aplicată pe partea frontală a caroseriei, care acoperă majoritatea barei de protecție. Totuși, putem vedea că blocurile optice au fost împărțite în două bucăți, un trend destul de prezent în industrie, dar și că mașina folosește camere în loc de oglinzi tradiționale.

Audi a anunțat deja că modelul termic va trece în cele din urmă la gama A7 pentru a lăsa loc unei familii A6 complet electrice. Va fi aceeași poveste cu modelele A4 și A5. Când va debuta anul viitor, primul break electric al celor de la Audi va fi un concurent pentru noul BMW i5 Touring.

A6 Avant E-Tron va fi printre primele produse ale Grupului Volkswagen care vor folosi platforma PPE dezvoltată în comun de Audi cu Porsche. Q6 E-Tron și A6 E-Tron o vor folosi, alături de noua generație Porsche Macan, construită pe aceeași platformă tehnică.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide