Probleme cu transportul public în Bucureşti. Linia celui mai aglomerat tramvai, blocată

Autor: Mediafax 25 ian. 2019 Știri auto
Probleme cu transportul public în Bucureşti. Linia celui mai aglomerat tramvai, blocată

Un tramvai din linia 41 a deraiat la terminalul Ghencea, iar, din această cauză, vineri dimineaţă este blocată circulaţia tramvaielor, anunţă Societatea de Transport Bucureşti (STB), pe pagina de Twitter, informează MEDIAFAX.

„La terminalul Ghencea, la ora 05:50, un tramvai din 41 a deraiat si din aceasta cauza este blocată circulatia tramvaielor. Pentru preluarea calatorilor, STB SA a introdus o linie naveta de autobuze. Echipele de intervenţie STB SA sunt la faţa locului şi acţionează pt remediere”, arată Societatea de Transport Bucureşti (STB), într-un mesaj postat pe pagina de Twitter.

Linia navetă de autobuze 641 va prelua toţi călătorii, până la remedierea problemelor apărute pe linia tramvaiului 41 şi reluarea circulaţiei pe această linie.

Troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96 din Capitală, blocate din cauza unui scurtcircuit, informează MEDIAFAX.

Vineri dimineaţă, de la ora 08:15, pe Şoseaua Cotroceni/ Str. Dr. Marinescu, troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96 sunt blocate din cauza unui scurtcircuit, anunţă Societatea de Transport Bucureşti (STB), pe pagina de Twitter.

„De la ora 08:15, pe Sos. Cotroceni/ Str. Dr. Marinescu, blocare la troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96, din cauza unui scurt circuit. S-au dirijat mijloace de interventie STB SA la faţa locului pentru remedierea situaţiei”, potrivit unui anunţ al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), postat pe pagina de Twitter.

Şi circulaţia tramvaielor 41 din Capitală este blocată, la momentul transmiterii ştirii, după ce la terminalul Ghencea un tramvai a deraiat.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide