Producătorii auto care și-au confirmat prezența la Munchen, unde va avea loc primul salon auto de după pandemie

Autor: Elena Luchian 08 iul. 2021 Știri auto

Renault tocmai și-a anunțat prezența la Salonul Auto de la Munchen, primul salon care are loc în Europa după pandemie. Care sunt ceilalți producători auto care vor ajunge în Germania?

GALERIE FOTO

Primul salon auto de după pandemie are loc în Europa. Evenimentul demarează pe 6 septembrie la Munchen. Renault va aduce acolo gama E-Tech. Prototipul R5 se va regăsi printre exponate, dar și noul Megane electric. Va fi singurul brand auto francez prezent la salonul german.

Nu vor expune mașini în Germania, în perioada 7-12 septembrie, companiile din noul grup auto Sellantis. Așadar vor lipsi Peugeot, Citroen, DS, dar și Fiat, Jeep Alfa Roemo și ceilalți. Opel este cel mai recent nume care se alătură listei de absenți, în ciuda faptului că nemții pregătesc lansarea noii generații Astra și au lansat recent noul Mokka.

Și Grupul Volkswagen va sosi la Munchen. Dar nu toate brand-urile auto din concert vor fi acolo. Doar Volkswagen, Audi, Cupra și Porsche vor prezenta mașini la eveniment. Acest lucru înseamnă că vor lipsi Skoda, Seat, Lamborghini, Bugatti și Bentley.

Vor fi acolo și granzii BMW (Mini și Rolls-Royce) și Mercedes-Benz cu ultimele modele, dar și cu surprize, așa cum și-au obișnuit fanii. Și brand-ul reinventat smart are planuri pentru Munchen: va prezenta primul său SUV, unul cu propulsie electrică. Ford și Honda și-au mai anunțtat prezența.

Dacia merge la Munchen, primul salon auto de după criza sanitară. Ce pregătește constructorul român?

Și Dacia are o surpriză pentru cei care vor trece pragul salonului la început de septembrie. Constructorul român a anunțat că, la standul său, își va face apariția un model de familie cu șapte locuri.

Tot acolo se va afla prima electrică din istoria brand-ului românesc, Dacia Spring.

Salonul auto de la Munchen îi ia locul celui de la Frankfurt, cu o tradiției de 70 de ani. Anunțul oficial a venit în urmă cu un an. În cursa pentru organizarea expoziției automobilistice s-au mai aflat Berlin și Hamburg.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide