Producția unei fabrici Mercedes-Benz din India a fost oprită din cauza unui vizitator-surpriză (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 26 mart. 2022 Știri auto

Marii producători auto au fost nevoiți în această perioadă să oprească producția în unele uzine din cauza războiului din Ucraina. În același timp, deficitul de semiconductori și de alte componente esențiale din cauza crizei lanțului de aprovizionare a fost o altă cauză pentru care unele fabrici și-au închis porțile. Însă, o fabrică Mercedes-Benz a fost nevoită să oprească producția dintr-un motiv  cu totul și cu totul neobișnuit, care nu are nici o legătură cu celelalte.

Operațiunea „leopardul” a durat patru ore

În India, lucrurile par să fie puțin mai complicate. Conducerea uzinei Mercedes-Benz din orașul Pune a fost nevoită să oprească temporar producția. Decizia a venit după ce unul dintre angajați a observat într-o dimineață în incinta fabricii un… leopard! Acesta a provocat panică în rândul personalului, motiv pentru care au fost chemați de urgență salvatorii de la organizația Wildlife SOS.

În filmulețul de față se poate observa cum leopardul nu este deloc agresiv. Ba, chiar pare dezorientat și speriat și încearcă să se ascundă pe unde apucă. După aproximativ patru ore de „negocieri”, cei de la Wildlife SOS au reușit să tranchilizeze animalul și să-l bage în siguranță într-o cușcă.

Leopardul era un mascul în vârstă de 2-3 ani. El a fost transportat la sediul organizației pentru îngrijiri medicale, unde se află încă sub observație de specialitate. De îndată ce evaluarea medicală va fi finalizată, leopardul va fi eliberat în sălbăticie.

Un purtător de cuvânt al Wildlife SOS a explicat că, din cauza pierderii habitatului, tot mai mulți leoparzi rătăcesc în această regiune. Așa a ajuns și acest leopard în incinta uzinei unde se asamblează limuzina S-Class. Felinele sunt adesea nevoite să coboare până în apropiere de locuințele oamenilor în căutarea de hrană și de adăpost ușor accesibile.

 

Sursa: CarBuzz

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide