Programul Rabla: Ce maşini are Dacia în ofertă şi la ce preţuri? Preţul lui Duster este incredibil!

Autor: Cristian Agatie 19 aug. 2019 Știri auto
Programul Rabla: Ce maşini are Dacia în ofertă şi la ce preţuri? Preţul lui Duster este incredibil!

Guvernul a anunţat suplimentarea bugetului programului Rabla Clasic cu 130 de milioane de lei, suficient pentru acordarea a 20.000 de vouchere de casare, iar de astăzi românii se pot înscrie pentru a cumpăra o maşină cu preţ subvenţionat. Printre vedetele ofertei Dacia pentru a treia etapă a programului Rabla Clasic se numără Dacia Logan, la un preţ de pornire de la 5.990 de euro cu TVA, dar şi Dacia Duster cu nou motorizare TCe 100, care poate fi a ta pentru numai 11.990 de euro cu TVA.

Cea mai ieftină Dacia din programul Rabla Clasic are sub capotă motorizarea aspirată SCe 73 (1,0 litru/73 CP) în echiparea de bază Access. Aceasta include lumini de zi cu LED şi sistem start&stop. La 7.830 de euro (TVA inclusă) se poate comanda Logan Serie Limitată Plus SCe 73, care dispune de sistem de aer condiţionat, proiectoare de ceaţă, geamuri acţionate electric şi radio 2DIN cu funcţie Bluetooth.

Sandero va putea fi achiziţionat la un preţ de 7.080 de euro pentru Seria limitată Plus SCe 73, în timp ce pentru Sandero Stepway cu aceeaşi motorizare, dar în echiparea Ambiance, cumpărătorul va plăti un preţ de 7.290 de euro. De asemenea, Dokker este oferit de la 11.180 de euro pentru motorizarea diesel dCi 75 şi echiparea Ambiance, în timp ce Lodgy se vindecu 12.330 de euro pentru aceeaşi echipare, dar cu motorizarea mai puternică dCi 95.

Surpriza din oferta Dacia este constituită de Duster, care are un preţ imbatabil în această etapă a programului Rabla. Noua motorizare TCe 100 (1,0 litru, trei cilindri, benzină), care are în mod normal un preţ care porneşte de la 13.550 de euro, poate fi comandată prin programul Rabla la un preţ de 11.990 de euro. Ediţia limitată Connected by Orange cu motorizarea TCe 150 (1,33 litri) poate fi obţinută la preţul de 15.430 de euro.

Ofertele sunt destinate persoanelor fizice şi, potrivit site-ului Dacia, sunt valabile pana la sfârşitul lunii, in limita stocului disponibil. Preţurile comunicate nu includ valoarea echipamentelor opţionale. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide