Promoție Dedeman pentru accesorii auto: Senzori de parcare și stație emisie-recepție la prețuri tentante

Autor: Ionuț Vîlciu 15 sept. 2023 Știri auto

Foarte mulți dintre șoferi vor să își facă viața mai ușoară în timpul condusului și nu numai. În oferta celor de la Dedeman există multe accesorii auto utile, care pot îmbunătăți experiența la volan.

Am căutat cinci accesorii auto cu care șoferii își pot face viața mai ușoară. Din oferta Dedeman am selectat 5 articole utile, la prețuri foarte bune, care pot fi de folos tuturor șoferilor.

Compresor auto – 148,98 lei. Util în orice situație, nu doar dacă survine o pană, ci este foarte util și pentru reglarea presiunilor în anvelope. Compresorul are o presiune maximă de 150 PSI și se alimentează de la portul de brichetă al mașinii. De asemenea, beneficiază și de o lanternă și vine în pachet cu adaptoare pentru umflarea mingilor și a saltelelor. Acest lucru ar putea fi foarte util pentru escapadele în natură, la camping.

Aspirator auto – 74.49 lei. Pentru întreținerea interiorului am selectat un aspirator mobil, care poate fi conectat la bricheta mașina. Acesta poate nu are sac și poate aspira atât particule ude, cât și uscate. În pachet sunt incluse o perie pentru tapițerii, o duză pentru spații înguste și un furtun cu lungimea de 1 metru.

Alte 3 produse la promoție în catalogul Dedeman

Suport pentru telefon – 21.99 lei. Mașinile moderne sunt echipate cu ecrane și sisteme de infotainment complexe, dar acest lucru nu este valabil pentru modelele mai vechi. În această situație, un sport de telefon se poate dovedi foarte util. Cel pe care l-am ales se montează pe parbriz cu o ventuză și are un braț mobil destul de lung.

Senzori de parcare – 99 de lei

În cazul în care mașina ta nu are senzori de parcare montați din fabrică, îi poți monta un kit aftermarket. Cel pe care l-am găsit include 4 senzori cu avertizare acustică și un ecran care afișează distanța până la obstacolul din spatele mașinii.

Stație emisie-recepție – 329 lei

Un accesoriu foarte util, în special pentru șoferii ce lucrează în regim de taxi sau poate chiar ride sharing. Stațiile de emisie-recepție se pot monta pe orice mașină și se alimentează de la portul de brichetă. Stație include și un microfon cu 6 pini.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dedeman


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide