Proprietarii de Tesla Cybertruck critică upgrade-ul de 3.000 de dolari: „Un eșec monumental”

Autor: ProMotor 03 apr. 2024 Știri auto
Proprietarii de Tesla Cybertruck critică upgrade-ul de 3.000 de dolari: „Un eșec monumental”

Cel mai nou model Tesla este din nou în atenția presei online.

Încă de la lansare Cybertruck, modelul companiei lui Elon Musk a părăsit rareori prima pagină a ziarelor.

Mai nou, proprietarii de Cybertruck au fost indignați din cauza unor promisiuni aparent încălcate, după ce Tesla a început să livreze primul lot de accesorii pentru pachetul „Basecamp”.

Cortul care se instalează în benă, destul de scump (costă aproximativ 3000 de dolari), promite să includă o „saltea ultra-moale” și o „experiență de camping îmbunătățită”, însă proprietari care au intrat în posesia pachetului consideră că acesta are o calitate ce lasă mult de dorit.

Reclamele la acel cort sugerau că acesta se va atașa în mod uniform în partea din spate a lui Cybertruck, iar un videoclip promoțional arăta chiar doi părinți și un copil care stau destul de confortabil în noul cort.

VIDEO

 

Însă mai mulți proprietari nemulțumiți s-au adunat pe platforma X pentru a-și spune părerile, unul dintre aceștia declarând: „Este un eșec monumental”.

De asemenea, montarea noului cort nu este tocmai simplă, deoarece proprietarii trebuie să meargă la un centru de service Tesla pentru ca un expert să atașeze suporturile cortului la șinele laterale ale vehiculului.

Cei care folosesc pompa manuală vor avea nevoie de mai mult timp pentru a umfla cortul decât au crezut inițial.

O caracteristică denumită „Tent Mode” era menită să fie o mare atracție a cortului, însă și în cazul lui au existat reclamații. În esență, aceasta este menită să corecteze gradul de înclinare, astfel încât persoana care folosește cortul să nu simtă că alunecă dacă mașina este parcată în pantă.

Cu toate acestea, un proprietar de Tesla a postat experiența sa cu acest cort pe Cybertruck Owners Club, declarându-se nemulțumit.

Sursă: unilad.com

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: tesla.com



Comentarii
Inchide