Proprietarul unui Mercedes AMG a filmat cum un mecanic dintr-un service auto îi lovește jantele cu ciocanul (VIDEO)

Autor: Adrian Somai 21 nov. 2022 Știri auto

Mare atenție atunci când alegeți service-ul auto unde mergeți să vă reparați mașina, în unele cazuri existând riscul unor situații extrem de neplăcute. A simțit-o pe propria piele și primarul unei comune din județul Suceava, proprietar al unei mașini de lux.

Neculai Miron, primar al comunei Bosanci din județul Suceava, și-a dus mașina personală într-un service de marcă cu scopul de a îi schimba anvelopele. Este vorba despre un Mercedes AMG GLC 43 Coupe, o mașină deloc ieftină, ba chiar din contră. Experiența acestuia în service a fost extrem de neplăcută, specialiștii de acolo dovedindu-se a fi mai mult decât neprofesioniști.

Edilul a surprins un angajat al service-ului în care și-a dus mașina în timp ce îi lovea jantele cu un ciocan. La prima vedere ai putea crede că este imposibil așa ceva, însă există chiar și niște imagini postate de primar pe rețelele de socializare care dovedesc acest lucru.

Primarul, uimit de “serviciile ireproșabile” din service

Acesta a publicat mai multe filmulete în care arată cum mecanicul încearcă să îi scoată anvelopele lovind jantele cu un ciocan. În postarea sa, primarul se plânge de “serviciile ireproșabile” de care a beneficiat într-o reprezentanță Mercedes-Benz.

Într-unul din clipurile video postate se poate observa cum mecanicul încearcă să ascundă ciocanul în momentul în care își dă seama că este filmat. Într-adevăr, ciocanul pare a fi unul din plastic special, nu din fier, însă asta nu schimbă prea mult lucrurile.

Lipirea jantelor de butucul roții nu reprezintă un lucru ieșit din comun în cazul mașinilor echipate cu jante din aliaj, care au prezoane cu autostrângere. Există însă anumite proceduri prin care această problemă poate fi rezolvată, lovirea jantelor cu un ciocan nefiind în niciun caz o soluție.

VIDEO:

Sursa: Autoblog

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide