Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover Evoque a fost lansată în România - GALERIE FOTO

Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover Evoque a fost lansată oficial pe piaţa din România

Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover Evoque a fost lansată în România - GALERIE FOTO Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover Evoque a fost lansată în România - GALERIE FOTO

Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover Evoque a fost lansată oficial pe piaţa din România. Cu vânzări globale ce depăşesc 772.000 unităţi şi peste 217 premii internaţionale, Noul Range Rover Evoque reprezintă evoluţia sofisticată şi reinterpretată a versiunii iniţiale lansate în 2011. Noul autovehicul îmbină caracteristicile tradiţionale Range Rover cu tehologia de ultimă generaţie, venind astfel în întâmpinarea nevoilor clienţilor din întreaga lume. 

Printre cele mai importante aspecte tehnologice se numără tehnologia de tip “Clear Sight Ground View”, ca parte a sistemului de camere perimetrale şi oglinda retrovizoare care se transformă într-un ecran HD pentru a reda ceea ce se află în spatele autovehiculului.

Interesul Land Rover pentru sustenabilitate se reflectă şi în folosirea unei game ample de materiale pentru interior, ce păstrează semnătura de lux a Range Rover Evoque.

Mai mult, Jaguar Land Rover s-a concentrat asupra diminuării impactului generat de autovehicule asupra mediului. Acest lucru a implicat reducerea de CO2 necesar pentru fabricarea fiecărui autovehicul cu 46 % faţă de modelele din 2007 şi achiziţionarea de electricitate fără carbon pentru toate operaţiunile din Marea Britanie.

La o viteză de sub 17 km/h (11 mph), în timpul frânării, motorul se opreşte pentru a micşora emisiile. Această tehnologie combină reducerea consumului de carburant şi a emisiilor de gaze de eşapament, atingând rezultate de 50,4mpg (5,6l / 100km) şi emisii de CO2 de 149g / km (Echivalent NEDC).

Clienţii pot alege între şase variante de motorizări Ingenium în patru cilindri, trei pe benzină şi respectiv trei diesel. Cea mai eficientă variantă dintre acestea este 150CP diesel (AWD) în timp ce, la polul opus, se află un model benzină 300CP AWD, având cuplul de 400 Nm.

Modelul Range Rover Evoque va fi disponibil, în România, începând cu luna martie 2019, iar preţul de pornire, pentru varianta cu transmisie automată şi tracţiune integrală, 2.0l Diesel, 150 CP, va fi de 35.500 EUR + TVA.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.