Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover Evoque a fost lansată în România – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 29 ian. 2019 Știri auto

Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover Evoque a fost lansată oficial pe piaţa din România. Cu vânzări globale ce depăşesc 772.000 unităţi şi peste 217 premii internaţionale, Noul Range Rover Evoque reprezintă evoluţia sofisticată şi reinterpretată a versiunii iniţiale lansate în 2011. Noul autovehicul îmbină caracteristicile tradiţionale Range Rover cu tehologia de ultimă generaţie, venind astfel în întâmpinarea nevoilor clienţilor din întreaga lume. 

Printre cele mai importante aspecte tehnologice se numără tehnologia de tip “Clear Sight Ground View”, ca parte a sistemului de camere perimetrale şi oglinda retrovizoare care se transformă într-un ecran HD pentru a reda ceea ce se află în spatele autovehiculului.

Interesul Land Rover pentru sustenabilitate se reflectă şi în folosirea unei game ample de materiale pentru interior, ce păstrează semnătura de lux a Range Rover Evoque.

Mai mult, Jaguar Land Rover s-a concentrat asupra diminuării impactului generat de autovehicule asupra mediului. Acest lucru a implicat reducerea de CO2 necesar pentru fabricarea fiecărui autovehicul cu 46 % faţă de modelele din 2007 şi achiziţionarea de electricitate fără carbon pentru toate operaţiunile din Marea Britanie.

La o viteză de sub 17 km/h (11 mph), în timpul frânării, motorul se opreşte pentru a micşora emisiile. Această tehnologie combină reducerea consumului de carburant şi a emisiilor de gaze de eşapament, atingând rezultate de 50,4mpg (5,6l / 100km) şi emisii de CO2 de 149g / km (Echivalent NEDC).

Clienţii pot alege între şase variante de motorizări Ingenium în patru cilindri, trei pe benzină şi respectiv trei diesel. Cea mai eficientă variantă dintre acestea este 150CP diesel (AWD) în timp ce, la polul opus, se află un model benzină 300CP AWD, având cuplul de 400 Nm.

Modelul Range Rover Evoque va fi disponibil, în România, începând cu luna martie 2019, iar preţul de pornire, pentru varianta cu transmisie automată şi tracţiune integrală, 2.0l Diesel, 150 CP, va fi de 35.500 EUR + TVA.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide