Range Rover în valoare de 50.000 de euro, căutat de autorităţile din Italia, descoperit la Nădlac

Autor: Marius Vișan 25 mai 2022 Știri auto

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un autoturism Range Rover Evoque, în valoare de 50.000 de euro. Autovehiculul figurează în bazele de date ca bun căutat de autoritățile italiene.

”În data de 24.05.2022, în jurul orei 11.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de intrare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, un cetățean român, în vârstă de 46 de ani, conducând un autoturism marca Range Rover Evoque”, informează Poliția de Frontieră.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat verificări cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora s-a constatat faptul că acesta figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

Cu Range Rover Evoque pe ruta Italia – România

Șoferul a declarat că autoturismul i-a fost încredințat de un cetățean italian, asociat la firma de leasing care deține în calitate de proprietar autoturismul, care l-a informat că poate utiliza autoturismul fără a întâmpina probleme.

Autoturismul, în valoare de 50.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea cazului să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia de Frontiera


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide