Rapperul Post Malone şi-a cumpărat un Bugatti Chiron de 3.000.000 de dolari

Autor: Cristian Agatie 05 sept. 2019 Știri auto
Rapperul Post Malone şi-a cumpărat un Bugatti Chiron de 3.000.000 de dolari

Informaţii despre proaspăta achiziţie a lui Post Malone a fost răspândită pe Youtube de către OB Prestige Auto, un dealer de maşini de lux din Gatineau, Canada, care s-a specializat în comercializarea modelelor exclusive de la producători ca Bugatti, Koenigsegg sau Ferrari. Potrivit videoclipului, pe care-l puteţi admira mai jos, Malone a vizitat showroom-ul dealerului şi a făcut un test drive pe drumuri publice cu Chiron.

Citeşte şi

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion – GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru – VIDEO

Malone poate fi auzit în clip cum laudă calităţile hipercarului de 1.500 de cai-putere: „Chiron nu este ca un McLaren, nu este ca nimic altceva. Doamne, Dumnezeule!” Întrebat de persoana din dreapta dacă îi place maşina, acesta răspunde „Îmi place la nebunie!”

Frumosul Bugatti Chiron era listat pe site-ul deralerului având un rulaj de 241 de mile (circa 390 de kilometri). Nu este clar dacă această distanţă a fost parcursă după ce maşina a ajuns în showroom, mai ales că în videoclip se spune că maşina nu a fost condusă niciodată pe drumruiile publice înainte de a fi cumpărată de Post Malone.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide