RAR va lansa o aplicaţie care va oferi istoricul de daune şi kilometrajul oricărei maşini înmatriculate în România

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
RAR va lansa o aplicaţie care va oferi istoricul de daune şi kilometrajul oricărei maşini înmatriculate în România

Şoferii care vor să cumpere o maşină second-hand vor putea afla foarte uşor numărul real de kilometri unui autovehicul şi problemele tehnice avute de-a lungul timpului printr-o aplicaţie lansată de RAR. Registrul Auto Român va lansa, în aproximativ două luni, o aplicaţie care va furniza dosarul de daune al oricărei maşini înmatriculate în România. Costul unui astfel de raport va fi cuprins între 3 şi 5 euro.

Aplicaţia este făcută în colaborare cu Autoritatea de Supraveghere Financiară, iar aceasta va cuprinde toate maşinile înregistrate în ţară.

Doar în primul semestru al anului, RAR a omologat 700.000 de maşini second-hand, iar asta înseamnă că aplicaţia va fi un instrument important pentru cei care îşi cumpără un automobil la mâna a doua. Statisticile arată că, în prezent, în România sunt înmatriculate 7,6 milioane de vehicule.

Sursă: economica.net

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide