Reacția lui Marian Godină referitor la cei care nu stau acasă în ciuda recomandarilor propuse de autorități

Autor: ProMotor 20 mart. 2020 Știri auto

În această perioadă Ministerul Sănătății recomandă oamenilor să evite zonele aglomerate unde pot fi expuși la contact direct sau interacțiune cu un număr mare de persoane, însă nu toată lumea ține cont de aceste sfaturi.

Marian Godină a reacționat pe Facebook printr-o postare în care încearcă să atragă atenția că în Brașov unii oameni nu iau foarte în serios recomandările autorităților.

„Am prieteni care îmi tot zic de câteva zile să scriu și eu pe pagină și să îndemn oamenii să stea acasă.
Trebuie să fii cel puțin naiv să crezi că oameni precum cei din poza de mai jos vor sta acasă de bună voie, la îndemnul cuiva, fără să fie obligați și chiar păziți.
Poza e de azi (19 martie) de la ora 7.20 dintr-un autobuz din Brașov. Unde se duceau, ce treabă urgentă aveau la ora aia… habar nu am”,  a comentat Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

În poză se poate vedea că oamenii par destul de relaxați, și nici măcar unul dintre nu poartă nu poartă mască.

Purtarea unei măști medicale este una dintre măsurile de prevenție menite să limiteze transmiterea unor infecți respiratorii, printre care si cea determinată de noul coronavirus (COVID-19). Chiar dacă purtarea unei măști nu este suficientă pentru a impiedica răspândirea virusului, este un minimun de protecție pe care poate să-l asigure pasagerul unui autobuz.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide