Rechemare în service incredibilă: 27 de maşini Rolls Royce cu probleme la rezervorul de benzină

Autor: Oraan Mărculescu 23 feb. 2013 Știri auto
Rechemare în service incredibilă: 27 de maşini Rolls Royce cu probleme la rezervorul de benzină

Practica rechemărilor în service a luat amploare în ultimii ani, mai ales în SUA, unde legile sunt foarte draconice. Dar şi în restul lumii se apelează la acest lucru, care, să recunoaştem, chiar dacă pare o pată de imagine pentru un producător, rezolvă temerile clienţilor.

Dată fiind complexitatea tehnologică la care s-a ajuns, mai ales în cazul unor maşini superluxoase precum Rolls Royce, creşte probabilitatea ca unele detalii constructive să fie trecute cu vederea.

Este şi cazul unui număr de 27 de exemplare Rolls Royce Phantom, produse între 2 noiembrie 2012 şi 18 ianuarie 2013, susceptibile de unele probleme la izolarea rezervorului de combustibil, care, în anumite cazuri de apariţie a electricităţii statice, ar putea duce la incendierea maşinii.

Pentru că vorbim de Rolls Royce şi de un număr foarte mic de maşini, remedierea acestei inadvertenţe tehnice nu e o problemă în sine, mai ales că se face gratis şi cu asistenţă supe-specializată.

Însă pentru proprietarii maşinilor apare o ”buturugă” importantă, care, la nivel psihologic, poate deveni stresantă: maşinile nu mai trebuie alimentate sau pornite până când problema nu se remediază!

Oare urmează să vedem şi primul Rolls Royce căzut pradă incendiului spontan, la fel ca unele maşini supersport italiene?…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide