Cum a fost recuperat un Jeep Wrangler, abandonat pe munte zilele trecute?

Autor: David Andrei 26 sept. 2020 Știri auto

Un Jeep Wrangler blocat pe munte zilele trecute a fost, în sfârșit, recuperată cu succes. Off-roader-ul rămăsese suspendat pe o potecă rezervată exclusiv bicicliștilor și celor care aleg să parcurgă acest traseu pe jos.

GALERIE FOTO

Mai mulți pasionați de off-road și-au unit puterile pentru a recupera mașina blocată și abandonată zilele trecute pe munte. 36 de ore a petrecut acest Jeep Wrangler în acea poziție.

Din solidaritate, mai mulți membri ai clubului SoCal Jeep s-au deplasat în zonă pentru a vedea despre ce este vorba. Fotografiile și filmările surprinse pe munte arată SUV-ul suspendat. Specialiștii în off-road au legat un troliu de partea posterioară a Jeep-ului. Astfel, Wrangler-ul suspendat a fost tractat de alte două Jeep-uri. La un moment dat, pe durata operațiunii de recuperare, mașina a fost la un pas să o ia la vale. Ar fi făcut-o dacă nu ar fi fost ancorată de vehiculele salvatoare și dacă nu ar fi fost ținută cu chingi de oamenii care s-au implicat în această acțiune.

Nu a fost nevoie de elicopter pentru a recupera mașina blocată pe munte

La un moment dat, un curajos chiar a urcat al volan pentru a îndrepta roțile, deși știa că există riscul prăbușirii mașinii.

Wrangler-ul a fost tras înapoi, pe cărarea pe care venise. Aproximativ 20 de persoane au fost implicate în operațiunea complicate. Solidaritatea lor față de un posesor iresponsabil de Jeep l-a scutit pe acesta de o cheltuială uriașă. După ce imaginile cu mașina blocată pe munte au devenit virale zilele trecute, cei mai mulți dintre cei care le văzuseră erau convinși că Wrangler-ul nu va putea fi recuperat fără intervenția unui elicopter.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide