Red Bull Racing dezvăluie o pitură specială pentru Marele Premiu din Miami

Autor: Ionuț Vîlciu 05 mai 2023 Știri auto

Red Bull Racing a dezvăluit o nouă grafică specială cu care va concura în Marele Premium din Miami, Statele Unite ale Americii.

Formula 1 se pregătește de startul celei de-a cincea etape din calendarul 2023, iar cu ocazia etapei de duminică, 7 mai 2023, echipa austriacă Red Bull Racing a pregătit o pitură specială pentru monopostul RB19. Campionii mondiali en titre au anunțat încă din februarie – în timpul lansării monopostului RB19 – că vor avea trei grafici create de fani pe parcursul anului și le vor folosi în Miami, Austin și Las Vegas.

Motivul pentru care noua grafică este cu totul specială este faptul că aceasta a fost desenată de către Martina Andriano, o studentă în design grafic și suporter al echipei austriece de Formula 1.

Noua pitură a monopostului Red Bull Racing încorporează dungi vopsite în roz, albastru deschis și mov, culori care să reprezinte atmosfera celui mai faimos oraș din statul Florida. Dungile sunt vizibile în părțile laterale ale monopostului RB19, precum și în unele zone de pe aripa spate.

Red Bull Racing va avea o schemă de culori specială cu ocazia cursei din Miami

Red Bull a organizat un concurs prin care fanii echipei au putut crea a crea grafica specială pentru cursa din Miami. După mii de înscrieri, studenta de design grafic Martina Andriano a fost aleasă drept câștigătoare, creația ei adăugând nuanțe de roz, albastru și violet la schema de culori tradițională Red Bull.

Juriul a fost condus de directorul echipei Red Bull, Christian Horner, și a inclus reprezentanți de la Oracle, partenerul principal al echipei. „A oferi fanilor noștri oportunitatea de a ne influența designul la cele trei curse din SUA este ceva ce pur și simplu nu vezi că fac alte echipe”, a spus Christian Horner. „Este important pentru echipă să poată implica fanii noștri în ceea ce facem și să le oferim oportunități unice ca aceasta”, a mai adăugat directorul echipei.

Cursa va avea loc duminică, 7 mai, începând cu 22:30, ora României.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Formula 1 / Red Bull Racing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide