Refresh Skoda: Scala și Kamiq primesc un facelift

Autor: Marius Vișan 18 iul. 2023 Știri auto

Skoda Auto a publicat primele schițe oficiale care prevestesc versiunile actualizate ale modelului compact Scala și ale SUV-ului de oraș Kamiq.

Constructorul auto ceh a înzestrat ambele modele cu îmbunătățiri progresive în materie de design și tehnologie, precum și cu caracteristici aduse din clasele superioare. Noile Scala și Kamiq își vor sărbători premiera mondială digitală pe 1 august.

La patru ani de când s-au lansat în producție, Scala și Kamiq sunt pregătite pentru o reîmprospătare. Actualizările tehnologice și modificările de design exterior pun accent pe dinamică și robustețe. Ambele modele vin cu faruri, șorțuri față / spate și grilă redesenate. Noile jante din aliaj și noile inscripții de pe hayon completează în mod elegant facelift-ul.

Faruri și șorțuri noi pentru Scala

Farurile mai subțiri ale modelului Scala se extind până la grilă, subliniind alura dinamică a mașinii. Priza de aer din noul șorț frontal este împărțită de aripi laterale. Vopsite în culoarea caroseriei, acestea se regăsesc și în difuzorul de pe șorțul spate. Blocurile optice spate prezintă acum un design grafic nou, mai rafinat.

Kamiq facelift are acum mai multă prezență vizuală

Elementul superior al farurilor divizate este acum mai subțire și are un design mai pronunțat. Grila Skoda, mai mare și mai verticală, prezintă lamele duble distinctive care formează litera U în partea inferioară. În șorțul față, o zonă vopsită sub grilă și o priză de aer accentuează lățimea vehiculului, completată de un difuzor argintiu robust care asigură protecție. Difuzorul din spate este format dintr-o secțiune superioară lată de culoare neagră și o secțiune de culoare argintie. Caracteristica luminilor spate divizate adoptă, de asemenea, o formă de L.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide