Skoda Octavia (2018) cu 66.000 km în bord. Ofertă UniCredit Leasing

Autor: Adrian Somai 17 iul. 2023 Știri auto

UniCredit Leasing vinde o Skoda Octavia din 2018, cu puțin peste 66.000 de kilometri în bord. Ținând cont de situația actuală de pe piața auto din țara noastră, merită cumpărată o astfel de mașină la mâna a doua?!

Skoda Octavia s-a dovedit a fi mereu de-a lungul timpului unul dintre cele mai apreciate modele printre români. Este o mașină fiabilă, practică, cu un raport calitate – preț bun și cu un spațiu destul de generos la interior. Astfel, nu sunt deloc puțini cei care au apelat la o astfel de mașină. În plus, tocmai datorită fiabilității despre care tocmai pomeneam, mulți sunt dispuși să își cumpere o Octavia la mâna a doua, mai ales dacă nu are chiar atât de mulți kilometri în bord.

Exemplarul pus la vânzare acum de UniCredit Leasing este produs în 2018 și are la bord 66.524 de kilometri. Mașina este echipată cu o unitate de motorizare diesel de 2.0 litri, capabilă să dezvolte 150 de cai putere, iar transmisia este asigurată printr-o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj. Mașina este de culoare neagră și, la prima vedere, se prezintă într-o stare bună.

Merită prețul pentru o mașină Skoda la mâna a doua?

UniCredit Leasing precizează și câteva dintre cele mai importante dotări cu care vine echipat modelul Skoda Octavia scos la vânzare, pe listă regasindu-se printre altele și următoarele: airbag-uri, ESP, sistem de închidere centralizată, oglinzi electrice, senzori de ploaie, computer de bord, geamuri electrice, jante realizate din aliaj, radio/CD, servodirecție, etc.

Prețul cerut de către cei de la UniCredit Leasing pentru această mașină este de 17.760 de euro, cu toate taxele incluse. Ce spui, ai cumpăra o astfel de mașină la mâna a doua cu acest preț sau preferi să plătești mai mult pentru un model nou?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: UniCredit Leasing


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide