Renault 5 Roland Garros – Ediție specială inspirată de evenimentul sportiv

Autor: Ionuț Vîlciu 26 apr. 2024 Știri auto

Pentru al treilea an consecutiv, Renault este partener premium al turneului de tenis Roland Garros French Open, care va avea loc între 20 mai și 9 iunie. Cu această ocazie, Renault va dezvălui o serie specială a Renault 5 E-Tech electric pe tema Roland Garros, model ce va fi expus la stand, alături de alte trei modele Renault 5 E-Tech electric în culori vibrante.

Pentru turneul de tenis Roland Garros French Open, Renault va avea un stand dedicat Renault 5 E-Tech electric. Seria specială Roland-Garros va fi expusă pentru prima dată, înainte de sosirea în showroom-uri programată pentru 2025.

Seria specială Roland-Garros a Renault 5 E-Tech electric primește câteva elemente specifice de design. Sunt disponibile patru culori pentru caroserie: pearl white, midnight blue, starry black și o nuanță specială, matt slate grey.

Aceste culori vor contrasta cu ornamentele cromate cu finisaj satinat de pe conturul plafonului și cu jantele negre-lucioase de 18 inch în formă de diamant.

Partea inferioară a portierelor față prezintă un logo Roland Garros aflat în centrul unui element de design ce reprezintă Crucea Sfântului Andrei, inspirat de arhitectura stadionului. Plafonul Renault 5 E-Tech electric Roland-Garros are un finisaj care se prezintă ca o peliculă textilă cu granulație, în negru satinat.

Ediție specială pentru Renault 5 inspirată de Roland Garros

La interior, tapițeria specială de culoare gri deschis, este inspirată de îmbrăcămintea tehnică din lumea sportului. Acest material textil complet reciclat este combinat cu zone tratate cu plasă ajurată, inclusiv forma H a spătarului. Efectul general este îmbunătățit de suporturile laterale acoperite cu TEP de culoare albastră. Spătarele scaunelor din față sunt ștanțate termic cu logo-ul Roland-Garros.

Această țesătură a scaunului este vizibilă și pe panourile portierelor și pe linia bordului, alături de TEP-ul albastru. Un detaliu de broderie de tip „argilă alb albastră” a fost adăugat sub orificiul de aerisire pentru pasageri. Banda ornamentală a tabloului de bord are un finisaj metalic satinat, iar iluminarea de fundal sugerează numele „Roland Garros Paris”.

În plus, maneta schimbătorului de viteză este inspirată de mânerele rachetelor de tenis. La capătul său, ca la baza mânerului unei rachete, se află sigla Roland-Garros.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide