Renault a publicat prima imagine cu interiorul fratelui Daciei Sandero. Debutul oficial va avea loc pe 25 octombrie

Autor: Ionuț Vîlciu 13 oct. 2023 Știri auto

Renault a publicat prima imagine oficială cu interiorul noului Kardian. Presupusul frate al Daciei Sandero va debuta la finalul acestei luni.

Renault a publicat prima imagine oficială cu interiorul noului Kardian. Noul model va fi un crossover compact destinat piețelor internaționale, iar din imaginile oferite până acum de producătorul francez, asemănările cu Dacia Sandero sunt izbitoare.

Producătorul francez continuă campania de promovare a noului său crossover, care va fi intitulat Kardian. Noul model va fi vândut pe piețele internaționale, cu un accent destul de mare pus pe America de Sud. Dacă până acum Renault ne-a arătat doar imagini teaser cu exteriorul mașinii, din care am putut vedea asemănarea cu Dacia Sandero Stepway, a venit momentul să vedem și interiorul mașinii.

Renault publică prima imagine cu interiorul noului Kardian, fratele Daciei Sandero

Din această primă imagine ce ne-a fost oferită putem vedea că habitaclul noului Renault Kardian este foarte asemănător, din punct de vedere estetic, cu interiorul Daciei Sandero.

Ce-i drept, remarcăm rapid câteva diferențe notabile, comparativ cu Sandero. Primul lucru ce sare în ochi este sistemul de iluminare ambientală de pe portiere. Apoi avem situația ecranelor. Noul Kardian pare că este echipat cu un instrumentar de bord digital. Poate că îl vom vedea chiar pe cel folosit pe Dacia Jogger Hybrid. De asemenea, ecranul central de infotainment pare că are o diagonală mai mare decât în cazul lui Sandero.

Alte modificări includ și guri de ventilație ușor modificate și un levier foarte mic montat pe consola centrală. Evident, acest aspect relevă că noul Kardian va fi echipat cu o transmisie automată. Renault nu a oferit alte detalii noi despre viitorul crossover. Noul Kardian va fi dezvăluit oficial în 25 octombrie, atunci când vom vedea cu adevărat cât de evidente sunt diferențele, comparativ cu Sandero.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide