Renault publică un nou teaser cu viitorul Kardian, posibilul frate al Daciei Sandero Stepway

Autor: Ionuț Vîlciu 03 oct. 2023 Știri auto

Renault a publicat un nou set de imagini teaser cu viitorul crossover Kardian. Noul model ar putea fi fratele Daciei Sandero Stepway.

Ne apropiem de lansarea oficială a noului crossover de segment B al producătorului francez, dar, între timp, Renault a publicat un nou set de imagini cu teaser cu ceea ce ar putea fi fratele geamăn al Daciei Sandero Stepway.

Din pozele oferite de Renault putem observa semnătura luminoasă a blocurilor optice și silueta mașinii. Kardian va fi primul model Renault care va purta noul limbaj de design frontal al producătorului auto în afara Europei. Putem observa logo-ul reproiectat al producătorului auto pe grilă și semnătura luminoasă a luminilor de rulare pe timp de zi. Blocurile optice sunt subțiri, montate în partea superioară a barei de protecție. În partea de jos există două inserții din plastic negru care, cel mai probabil, ascund un set de proiectoare de ceață.

Renault Kardian a fost zărit și în România

Dacă analizăm profilul mașinii, descoperim o imagini foarte familiară. Mașina arată exact ca o Dacia Sandero. Observăm același profil, aripile deja cunoscute și șinele de pe plafon inconfundabile. Dacă acesta este cazul, ne putem aștepta la un pachet estetic mai robust, cu protecții din plastic pentru spoilere față/spate, praguri și pentru pasajele roților.

Gama de motoare va fi și ea, cel mai probabil, împărtășită cu actualul Sandero Stepway. Fiind un model destinat piețelor din America de Sud, nu ne așteptăm ca Renault să includă motorizări ajutate prin vreo formă de electrificare.

Noul model a fost zărit și în România, acolo unde a fost testat alături de noua generație Dacia Duster. Cea de-a treia generație a SUV-ului urmează să fie lansată în lunile următoare și va avea un design complet nou și o serie de schimbări de ordin tehnic.

Noul Renault Kardian va fi dezvăluit publicului la Rio de Janeiro, Brazilia, pe 25 octombrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide