Renault a publicat un ultim teaser cu viitorul SUV Austral înaintea debutului din 8 martie

Autor: Mihai Morcovescu 26 feb. 2022 Știri auto

Producătorul de automobile Renault va lansa pe 8 martie, în cadrul unui eveniment online, noul SUV denumit Austral. Până atunci, francezii ne dezvăluie o schiță de design, ceea ce poate fi ultima imagine din campania de promovare a succesorului actualului model Kadjar

Renault Austral beneficiază de noul limbaj de design „Sensual Tech”

Din imaginea publicată azi se poate observa că noul SUV primește o caroserie robustă, care are o siluetă aerodinamică. De asemenea, se pot observa roțile imense de off-road, care, însă, ar putea dispărea în momentul lansării.

Totodată, partea frontală  pare decupată de pe noul model electric Megane E-Tech. Aceasta se distinge printr-o grilă luminată supradimensionată, care este împărțită în două secțiuni printr-o baghetă cromată, ce încadrează imensul logo Renault, Remarcăm și farurile LED cu semnătura luminoasă în forma literei C, clasică de-acum pentru noile modele Renault.

Prizele de mari dimensiuni din bara de protecție, capota profilată și rama cromată a geamurilor laterale sunt alte detalii din noul limbaj de design „Sensual Tech”. Alte caracteristici specifice lui Austral sunt scuturile de protecție față/spate, protecțiile pentru praguri și garda la sol generoasă.

Din teaserele anterioare știm că Austral va avea o cabină cu cinci locuri. Pasagerii vor regăsi sistemul de infotainment „OpenR” cu ecrane ce vor avea o suprafață totală de afișare de 24,3 inch. Renault susține că Austral va avea o izolare fonică îmbunătățită comparativ cu Kadjar.

Ca gabarit, noul Renault Austral va măsura 4,51 metri în lungime și va fi construit pe platforma CMF-CD3. Ca motorizări, SUV-ul francezilor va fi oferit exclusiv în versiuni electrificate, inclusiv două variante mild-hybrid: 1.3 TCe la 12V și 1.2 TCe la 48V. De asemenea, din ofertă va face parte și o variantă E-Tech hibridă, care va produce până la 200 CP.

Așadar, peste două săptămâni, de Ziua Internațională a Femeii, francezii vor lansa noul Renault Austral.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide