Renault Arkana facelift: câteva modificări de design și o versiune de top Esprit Alpine

Autor: Adrian Somai 12 iul. 2023 Știri auto

Francezii de la Renault au publicat la mijlocul acestei săptămâni primele fotografii și detalii oficiale cu privire la noul Arkana facelift. SUV-ul primește cu această ocazie mai multe modificări de ordin estetic și o versiune de top Esprit Alpine. Potrivit Motor1, noul model va putea fi comandat începând chiar din această vara.

Arkana este unul dintre modelele importante din gama producătorului francez, fiind apreciat atât de clienții auto europeni, cât și de specialiști. SUV-ul a ajuns pe piața auto europeană la finalul anului 2020, de atunci și până astăzi fiind comercializat în peste 160.000 de exemplare. Francezii de la Renault au pregătit acum o reîmprospătare pentru Arkana, model care are de dus o bătălie însemnată în segmentul C.

Din punct de vedere al înfățișării exterioare, în partea frontală observăm în primul rând noua siglă Renault, integrată în grila frontală. Tot în față mai remarcăm acum banda prin care sunt unite farurile. Blocurile optice față și spate sunt ușor fumurii, iar cremul de pe elementele decorative a fost înlocuit. În plus, clienții pot opta acum pentru o nouă culoare în care pot vopsi caroseria, și anume Blue Midnight.

Versiune de top Esprit Alpine pentru noul Arkana facelift

Clienții interesați de noul Arkana facelift trebuie să știe că SUV-ul este oferit alături de trei niveluri de echipare: Evolution, Techno și Esprit Alpine. Ultimul dintre ele este o versiune de top apărută chiar acum, cu ocazia acestui facelift. Versiunea de top aduce cu sine un set de jante cu dimensiuni de 19 inci, un eleron modificat și logo-ul Alpine. La interior regăsim o tapițerie mixtă pentru scaune și centuri de siguranță cu două dungi albastre.

La nivel tehnic nu există modificări cu ocazia facelift-ului abia prezentat. Astfel, cei interesați de SUV-ul Arkana pot opta în continuare pentru unitatea de 1.6 litri E-Tech full hybrid, cu 145 de cai putere, sau pentru unitatea pe benzină, mild-hybrid, cu 140 sau 160 CP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide