Cel mai accesibil Renault Arkana de pe mobile.de. Este unul dintre cele mai frumoase SUV-uri coupe

Autor: Marius Vișan 26 mart. 2021 Știri auto

Renault Arkana combină caracteristicile unui SUV și ale unui model coupe. Principalele calități pe care le are ar fi poziția de condus înaltă, spațiul interior generos și un stil exterior distinctiv.

Modelul a fost lansat în Europa în prima jumătate a anului 2021. Am vrut să aflăm cât costă cel mai accesibil model Renault Arkana pe mobile.de. Ei bine, răspunsul este 23.550 de euro.

Renault Arkana costă 23.550 de euro pe mobile.de

Mașina are un rulaj de 11 km, reprezentați probabil de manevre făcute doar prin curtea dealer-ului. Mașina este echipată cu un motor aspirat TCe cu o capacitate cilindrică de 1,3 litri (140 CP), în patru cilindri. Motorul este combinat cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC. Motorul asigură combinația perfectă între consumul de combustibil, manevrabilitate și confort la volan.

Intră în GALERIA FOTO

Farurile full-LED au semnătura luminoasă în forma literei C, specifică modelelor Renault, și exemplifică designul elegant și dinamic. Partea din spate afișează semnătura luminoasă în forma literei C, cu o linie care se extinde pe întreaga lățime a hayonului.

Interiorul noului Renault Arkana se adresează deopotrivă şi familiilor, atât prin spațiul oferit, cât și prin volumul generos de încărcare. Este echipat cu una dintre cele mai mari suprafețe de afișare din categoria sa, prin cele două ecrane de care dispune.

Ca dimenniuni generale, Arkana măsoară 4.568 mm în lungime, 1.571 mm în înălțime și are un ampatament de 2.720 mm. Renault Arkana este poziționat, în gama constructorului francez, între Kadjar și Koleos.

SUV-ul Renault Arkana ajunge și pe piața europeană după ce inițial a fost dezvoltat doar pentru Rusia.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de, renault


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide