Renault Clio facelift, aproape de lansare. Noi imagini surprinse pe străzile din Valencia – VIDEO

Autor: Adrian Somai 22 feb. 2023 Știri auto

Ultima generație a lui Renault Clio, cea de-a cincea, a ajuns pe piață în urmă cu aproape patru ani, însă francezii se pregătesc deja pentru o actualizare a modelului. Potrivit Carscoops, noua versiune facelift a lui Renault Clio este așteptată în reprezentanțe abia în ultima parte a acestui an sau chiar în 2024, însă constructorul francez ar putea prezenta-o oficial încă din primăvara acestui an, dacă este să dăm crezare ultimelor zvonuri care au apărut în această privință.

Până să vorbim despre o prezentare oficială a noului Clio facelift, francezii au filmat de curând câteva materiale de promovare a acestuia în Spania. Astfel, viitorul Clio facelift a fost surprins pe șoselele din Valencia în câteva imagini destul de interesante, care ne lasă să observăm câteva dintre modificările operate de constructorul din Hexagon.

Dacă ne uităm cu atenție la imaginile ce au fost surprinse în timpul filmărilor din Spania, vom observa în primul rând o parte frontală revizuită. Cea mai mare schimbare o observăm, bineînțeles, la nivelul blocurilor optice. De asemenea, am putea spune că și grila frontală este ceva mai mare de această dată în comparație cu ceea ce știam.

Clio va păstra aceeași gamă de motorizări

Este vorba doar despre o versiune facelift îmbunătățită de această dată, drept pentru care cei de la Renault nu și-au îndreptat atenția și către gama de motorizări a modelului. Astfel, s-ar părea că facelift-ul Clio va beneficia fix de aceeași gamă de motorizări de care beneficiază și la momentul de față.

Există însă o surpriză despre care se vorbește în ultimul timp în presa de specialitate. Potrivit unor voci mai mult sau mai puțin autorizate, Renault ar pregăti o versiune plug-in hybrid pentru Clio. Cel mai probabil, aceasta ar urma să împrumute sistemul de propulsie de la Captur, bazat pe o unitate de 1.6 litri.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura video YouTube - Motor World News 24


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide