BCR vinde un Renault Clio 2021 recuperat de la client. Preț de chilipir… dar are o mare problemă

Autor: ProMotor acum 4 luni Știri auto

Piața mașinilor de ocazie atrage sute de mii de cumpărători în fiecare an și asta pentru un motiv întemeiat. Clientul ajunge să economisească mii de lei la cumpărarea unei mașini de ocazie în comparație cu o mașină nouă.

Cu toate acestea, pe piața există și unele oferte care ne fac să ne punem întrebări serioase dacă au șanse să-și găsească vreodată un cumpărător.

Cumpărarea unei mașini avariate în urma unui accident – provocarea supremă pentru mecanicii profesioniști

Există persoane care cumpără mașini avariate pentru a le repara și pe care apoi le vând mai departe, păstrând profitul. Însă mai există și pasionați cărora, pur și simplu, le place să aibă un proiect la care să lucreze pentru satisfacția personală.

Multe dintre mașinile avariate în urma unui accident pot fi conduse din nou dacă aveți instrumentele și experiența necesare pentru a le repara. Mașinile ușor avariate sunt, în mod natural, cele mai ușor de repus în stare de funcționare, însă cu cele declarate daună totală situația ar putea fi mai complicată.

BCR vinde un Renault Clio 2021 recuperat de la client

Am găsit o astfel de mașină pe site-ul Revanzare.bcr-leasing.ro. Un Renault Clio (2021) cu motor 1.0 litri, benzină, transmisie manuală, cu un rulaj de 55.207 de km se vinde cu 3.199 de euro (preț cu TVA).

Numărul de km este destul de mic. Un alt avantaj ar putea fi anul de producție – 2021, doar că accidentul prin care a trecut o face să arate destul de rău. ”AUTOVEHICUL DECLARAT DE SOCIETATEA DE ASIGURARI DAUNA TOTALA. SE RECOMNADA VERIFICARE TEHNICA DE SPECIALITATE”, scrie în anunț.

Mașina are avarii grave în partea din față, pe partea laterală stângă, geamurile afectate iar în interior se poate vedea că aribag-urile sunt sărite.

Intră în GALERIA FOTO

 

 

 

 


Sursa foto: Revanzare.bcr-leasing.roComentarii
Inchide