Renault lansează în Paris un servicu de car sharing cu 500 de mașini electrice

Autor: Promotor 26 feb. 2020 Știri auto

Începând din martie 2020, 500 de mașini Renault ZOE vor fi distribuite în Paris, disponibile pentru închiriere 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

ZITY este un serviciu de car sharing 100% electric, flexibil, lansat de Groupe Renault și compania Ferrovial din Spania. Acesta va fi pus la dispoziția parizienilor folosind o aplicație mobilă gratuită. ZITY a fost lansat pentru început la Madrid, în 2017, cu 725 de mașini Renault ZOE.

GALERIE FOTO

2020 – ZITY PARIS

Această lansare la Paris este un nou pas în parteneriatul între Groupe Renault, un pionier al vehiculelor electrice din Europa și Ferrovial, unul dintre cei mai importanți operatori de infrastructură și furnizori de servicii urbane din lume.

„Serviciul de car sharing cu mașini electrice ZITY are multe avantaje, inclusiv timpii de rezervare flexibili și disponibilitatea vehiculelor ce pot fi găsite la locul potrivit, și în momentul potrivit, datorită unei aplicații performante. Cu o ofertă de mobilitate mai curată, accesibilă și durabilă, ZITY oferă, de asemenea, un răspuns la nevoile orașelor de a reduce emisiile de CO2 și de a combate poluarea”, a declarat Gilles Normand, oficial Groupe Renault.

Datorită unei aplicații mobile, utilizatorii pot vizualiza pe hartă vehiculul cel mai apropiat, în orice moment al zilei sau al nopții.

Mașinile oferă 5 locuri și sunt echipate cu cameră de marșarier, senzori de parcare, GPS, ecran tactil și cruise control.
Scaunele pentru copii sunt prezente pe unele vehicule, ele putând fi vizualizate prin intermediul aplicației mobile.
Rezervarea se face instantaneu, iar vehiculul se deblochează prin aplicație.

Pentru a încheia cursa, vehiculul trebuie să fie parcat în Paris, pe orice loc de parcare public.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide