Renault publică primele imagini cu viitorul Scenic E-Tech – VIDEO

Autor: Adrian Somai 13 iul. 2023 Știri auto

Apărut pentru prima dată sub numele de Megane Scenic în anul 1996, Scenic este considerat de mulți primul MPV compact din istoria auto europeană. A fost un model care s-a făcut rapid remarcat, având succes încă de la prima generație. Primele patru generații Scenic au fost caracterizate de aceleași avantaje importante: erau spațioase, confortabile, pline de tehnologie utilă și sigure pe șosea. Tot ce își puteau dori cei ce voiau să călătorească și să exploreze lumea!

Anul trecut, francezii de la Renault prezentau la Paris conceptul Scenic Vision. La acea vreme, ne-a fost prezentat drept un concept care anunța un viitor model cu zero emisii, de segment C. Oficialii Renault publică însă acum primele fotografii cu așa numitul Scenic E-Tech Electric. Noul Scenic ne este prezentat însă acoperit de camuflaj, acesta urmând să își facă debutul în această toamnă, în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Munchen.

Noul Scenic E-Tech va păstra toate acele caracteristici cheie pe care le-am menționat în rândurile anterioare, însă lăsând la o parte numele său, se va reinventa total. Cea de-a cincea generație a modelului Scenic invită în continuare șoferii la o călătorie la volanul unui vehicul de înaltă tehnologie, conectat din toate punctele de vedere și care înglobează strategia Grupului Renault în materie de devoltare durabilă și siguranță.

Primul model de serie care înglobează noua strategie de sustenabilitate Renault

Cea de-a cincea generație a modelului Scenic se va dovedi a aduce primele modele de serie care vor îngloba noua strategie de sustenabilitate a constructorului francez. Totodată, avem în față cel de-al doilea model electric din segmentul C, anunțat de francezi în planul strategic denumit Renaulution.

Primele modele Scenic E-Tech de pre-serie au ieșit deja de pe porțile ElectriCity din Douai, urmând să fie testate în următoarele săptămâni pe șoselele din Europa pentru ultimele verificări. În cele din urmă, noul Renault Scenic E-Tech Electric va fi prezentat oficial în fața publicului în data de 4 septembrie, în cadrul IAA Mobility de la Munchen.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide