Renault va prezenta un nou show car electric

Autor: Ionuț Vîlciu 14 sept. 2022 Știri auto

Renault pregătește un show car electric. Prin această mașină, producătorul francez sărbătorește 50 de ani de la lansarea lui Renault 5.

Compania a venit cu promisiunea că 2022 va fi un an plin de surprize pentru cea de-a 50-a aniversare a Renault 5. Celebrările din jurul acestui model continuă odată cu prezentarea unui nou show car.

Această reinterpretare a modelului este 100% electrică. Mașina este inspirată din lumea jocurilor video și va combina designul agresiv cu performanțe de top. Producătorul își va prezenta noul show car online pe 22 septembrie 2022. Mașina va fi apoi prezentată pentru prima dată la Chantilly Arts & Elegance Richard Mille pe 24 și 25 septembrie.

Ce aduce Renault la Salonul Auto de la Paris?

Pe lângă acest tribut adus lui Renault 5, Grupul Renault are pregătite și alte surprize. Compania va dezvălui în premieră o reinterpretare a unuia dintre modelele sale emblematice, Renault 4. De asemenea, și primul său electric Kangoo E-Tech conceput pentru familii va fi prezent. Vor fi expuse noul său Megane E-Tech electric și noul Austral E-Tech hibrid, care va fi prezentat publicului pentru prima dată.

Dacia va prezenta etapa finală în transformarea identității sale vizuale la Salonul Auto de la Paris. În urma revizuirii sale de comunicare și publicitate, care a avut loc la jumătatea anului 2021, dar și a rețelei sale de distribuție, care a început la începutul lui 2022, marca își va prezenta noua identitate în întreaga sa gamă la Paris.

Și Alpine va fi prezent la Salonul Auto de la Paris. Pe lângă cele mai recente inovații și ofertele sale de Formula 1, marca va prezenta premiera mondială a unui concept car. Acesta va întruchipa viitorul strategiei sale de produse și sport.

HYVIA, parteneriatul dintre Grupul Renault și Plug, dedicat mobilității pe bază de hidrogen, își va expune și vehiculele pe hidrogen.

Salonul Auto de la Paris se va desfășura între 17 și 23 octombrie 2022.

Sursa: Renault

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide