Replica unui Baby Bugatti se vinde la un preț de Logan la mâna a doua

Autor: ProMotor 16 mart. 2020 Știri auto

Colecționarii care iubesc marca Bugatti, dar nu își permit să cumpere o astfel de mașină, au la dispoziție Baby Bugatti. Cei care nu își permit nici așa ceva mai au o șansă: pot cumpăra o replică a unui Baby Bugatti.

Replica de față va fi scoasă la licitație pe 20 martie, de către site-ul rmsothebys.com.

Realizată de American Models pentru a copia adevăratul „Baby Bugatti”, acesta este scos la licitație de site-ul RMSothebys, care estimează că va primi între 3.000 și 5.000 de dolari (aproximativ 2.600 – 5.500 de euro) la evenimentul care va avea loc la Palm Beach din Florida, în perioada 20-21 martie.

GALERIE FOTO

Pe de altă parte, deși poate unora li se va părea foarte mult pentru o replică cu pedale, este doar o mică sumă în comparație cu costul unui Baby Bugatti real.

Despre Baby Bugatti II din 2019

Anul trecut, un Baby Bugatti II construit cu o imprimantă 3D costa 30.000 de euro. După anunţul producerii acestui model, din vara anului, trecut clienţii s-au grăbit să rezerve toate cele 500 de unităţi, în doar trei săptămâni.

Cea mai elaborată maşină pentru copii vine cu variante de putere selectabile: un mod de 1kW pentru copii, cu o viteză maximă de 20 km / h şi un mod pentru adulţi de 4 kW, ceea ce îi permite lui Baby să atingă o viteză maşimă de 45 km / h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide