Restricții de circulație cu ocazia „București Super Rally”

Autor: Mihai Morcovescu 22 oct. 2021 Știri auto
Restricții de circulație cu ocazia „București Super Rally”

Sâmbătă va avea loc la București ultima etapă a Campionatului Naţional de „Super Rally”. Astfel, vor fi introduse restricții de circulație.

Pentru buna desfășurare a competiției, care va reuni la start 37 de concurenți din cinci țări, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a anunțat că vor fi introduse anumite restricții de circulație în zonă.

Astfel, în ziua de 23 octombrie, în intervalul orar 00:00-22:00, traficul rutier va fi restricționat pe Bd. Regele Mihai I – sectorul cuprins între Piața Arcului de Triumf și Piața Presei Libere, fără ca traficul rutier să fie afectat în cele două intersecții.

Pentru a se asigura o zonă-tampon între circuitul de Super Rally și traficul auto normal, zona centrală de rulare de pe Bd. Regele Mihai I va fi închisă circulației pe sensul către Piața Presei Libere. Pe sensul opus autovehiculele vor putea circula pe relația de ieșire din București.

Ce rute alternative sunt?

Poliția Română recomandă tuturor conducătorilor auto să circule cu prudență în zonă, să respecte semnalele poliţiştilor de la „Rutieră”, iar în intervalul orar restricţionat să evite deplasarea în zona unde va avea loc etapa de Super Rally.

Șoferii vor avea la dispoziție două rute alternative recomandate, și anume:

– Bd. Mareșal Averescu – Bd. Mărăști – Șoseaua București-Ploiești;

– Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – Bd. Beijing.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide