Joaca de-a restricțiile. Unde se circulă pe o singură bandă pe Autostrada Soarelui?

Autor: David Andrei 07 mai 2021 Știri auto

Restricțiile de circulație dispar și apar pe Autostrada Soarelui. Cei care merg spre litoral trebuie să știe că sunt kilometri întregi în care vor putea circula pe o singură bandă pe sens.

GALERIE FOTO

Au fost instituite noi restricții de circulație pe autostrada care face legătura dintre București și Constanța. În județul Călărași, apare un sector care se întine pe o distanță de șapte kilometri pe care se circulă pe o singură bandă.

Potrivit centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, restricțiile rămân în vigoare în perioada 5-27 mai pentru a permite desfășurarea lucrărilor de reparații pe Autostrada Soarelui.

Se execută lucrări de reparații pe tronsonul cuprins între localitățile Lehliu Gară și Dor Mărunt din județul. Este afectată porțiunea dintre kilometrii 64 și 71 ai autostrăzii. În acea zonă, circulația pe sensul de mers către Capitală este deviată pe sensul de mers către litoral și se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

Noile restricții au fost instituite după ridicarea celor cuprinse între kilometrii 33+100 și 27+150. Lucrările de reabilitare se vor relua în toamnă.

Restricțiile de la Cernavodă rămân în vigoare pe Autostrada Soarelui

Și în zona podului de la Cernavodă, între kilometri 155 și 161, se circulă restricționat. Reparațiile vor continua acolo până la sfârșitul lunii mai. Este restricționată circulația pe calea 2, pe sensul către București. Traficul a fost deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

Șoferilor li se recomandă să circule cu prudență și să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide