Robert De Niro promovează noul Kia e-Niro – VIDEO

Autor: Marius Vișan 03 oct. 2018 Știri auto

e-Niro, primul crossover utility vehicle 100% electric al Kia a fost lansat la Salonul Auto de la Paris 2018. Maşina are o autonomie de până la 485 kilometri cu o singură încărcare.

Noul e-Niro oferă o autonomie mai mare decât multe alte automobile propulsate de motorul convenţional pe benzină (şi chiar decât un număr semnificativ de alte modele electrice mai scumpe) datorită sistemului său de propulsie cu zero emisii. Combinaţia unică dintre stil şi practicalitate se alătură garanţie fără egal de 7 ani, 150.000 kilometri.

e-Niro este disponibil cu bateria litiu-ion polimer de înaltă capacitate de 64 kWh pentru distanţe lungi, dar şi cu pachetul de baterii de 39.2 kWh, care oferă până şoferilor o autonomie de până la 312 km (193 mile) şi zero emisii cu o singură încărcare. Conectat la un încărcător rapid de 100 kW, este nevoie doar de 54 de minute pentru a reîncărca bateria de 64 kWh a noului e-Niro până la 80%.

Noul e-Niro se alătură variantelor existente ale modelului Niro, Hibrid şi Plug-in Hibrid – ale căror vânzări globale au depăşit 200,000 unităţi de la lansarea lor. Până în acest moment, în Europa au fost vândute mai mult de 65,000 unităţi ale crossover-ului hibrid.

e-Niro va beneficia de garanţia standard, unică în industria auto, de 7 ani, 150,000 kilometri. Garanţia acoperă de asemenea şi pachetul de baterii şi motorul electric.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide