Rolls-Royce Ghost Black Badge este o limuzină super luxoasă – Prezentare Video

Autor: Ionuț Vîlciu 30 oct. 2022 Știri auto

Rolls-Royce Ghost este o limuzină de lux, iar Black Badge este versiunea ceva mai sportivă. Vă vom arăta ce oferă o astfel de mașină și de ce costă peste 400.000 de euro.

Rolls-Royce Ghost Black Badge este o echipare ceva mai dinamică pentru Ghost. Aceasta aduce câteva diferențe, iar la exterior se remarcă prin aspectul all black al ornamentelor.

La exterior vom regăsi, așa cum am spus, foarte multe detalii negre. Grila tipică Rolls-Royce este iluminată, iar farurile vin cu tehnologie laser. Spirit of Ecstasy, faimosul ornament Rolls-Royce, iese acum din capotă, ci nu din grilă.

Jantele măsoară 21 de inch și sunt realizate din fibră de carbon. Bineînțeles, avem ușile care se deschid în sens opus, tipice Rolls-Royce. Mai mult, acestea au și un motoraș care te ajută să le deschizi mai ușor și se pot închide automat, doar apăsând pe un buton. În uși vom regăsi și umbrelele faimoase, care sunt asortate cu interiorul mașinii.

Pe lângă aspectul ceva mai agresiv, Ghost Black Badge primește și ceva mai mulți „mușchi”. Acest lucru înseamnă că puterea motorului V12 a crescut de la 571, la 600 de cai putere. Și cuplul motor a fost majorat, de la 850 Nm, la 900 Nm.

Rolls-Royce Ghost Black Badge păstrează aceeași extravaganță și la interior

Așa cum ne putem aștepta de la o mașină care costă peste 400.000 de euro, materialele sunt de cea mai bună calitate. Pielea, fibra de carbon și metalul domină interiorul lui Ghost.

Mocheta este foarte groasă și pufoasă, asigurând un nivel de confort foarte bun, dar contribuie și la o antifonare mai bună.

Tabloul de bord este digital, dar imită ceasurile analog, clasice. Sistemul de infotainment este unul similar cu cel de la BMW, dat fiind faptul că BMW deține Rolls-Royce.

Cu toate acestea, mașinile Rolls-Royce sunt create pentru ocupanții locurilor spate. Aici vom regăsi două locuri individuale, cu fotolii care au reglaje electrice, memorii, încălzire, dar și ventilație. Pe deasupra, să nu uităm de funcția de masaj.

Pasagerii spate au și măsuțe, dar și ecrane pe care pot accesa anumite funcții ale mașinii sau pot urmări filme. Între cele două scaune din spate se află un frigider. Un detaliu de efect al mașinilor Rolls-Royce este plafonul înstelat. Îți poți configura plafonul cu ce constelație dorești.

Rolls-Royce oferă nenumărate opțiuni de configurare și, în definitiv, aceste mașini sunt o pânză albă pe care o poți picta așa cum îți dorești. Dacă există și bugetul necesar, bineînțeles.

VIDEO

Text: Ionuț Vîlciu

Video: Luci Popa

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult
Luci Popa
Luci Popa
Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale, print, online, video, social media și TV. citește mai mult

Comentarii
Inchide