Rolls-Royce prezintă noua ediție specială Cullinan – Inspired by Fashion

Autor: Adrian Somai 06 dec. 2022 Știri auto

Rolls-Royce prezintă o nouă ediție specială pentru Cullinan, cel mai scump SUV din lume la ora actuală. Noul Cullinan – Inspired by Fashion ne este prezentat cu două pachete speciale, fiecare dintre ele aducând o serie întreagă de noutăți.

Cele două pachete pregătite de constructorul britanic pentru noua ediție specială Cullinan – Inspired by Fashion conțin mai multe noutăți estetice și funcționale. Ele au fost botezate Re-Belle și Fu-Shion și cuprind culori noi, ornamente speciale și accesorii noi. Toate sunt exclusive pentru SUV-ul Cullinan, un model care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare pentru pasionații auto.

Pachetul Re-Belle ne aduce, așadar, în primul rând, două nuanțe de culoare exclusive: Lime Green și Peony Pink. La nivelul habitaclului se regăsesc mai multe accente verzi deschise sau roz închise pe spătarele scaunelor, pe bord și pe panourile portierelor. De asemenea, observăm și o fațetă specială de culoare Grey Cashmere.

Mai departe, pachetul Fu-Shion ne aduce alte două culori exclusive pentru ediția specială Cullinan – Inspired by Fashion, și anume Mandarin sau Forge Yellow. De asemenea, habitaclul poate fi personalizat cu accente verzi în combinație cu albastru și portocaliu sau cu accente albe în combinație cu piele gri și alte accente galbene.

Dotare exclusivă pentru noua ediție specială

Lăsând la o parte toate cele de mai sus, britanicii au pregătit și o dotare specială pentru noua ediție Cullinan – Inspired by Fashion. Mai exact, vorbim despre un hayon cu iluminare ambientală Starlight Tallgate. Hayonul include 192 de stele iluminate încorporate în pielea perforată. De asemenea, acest Starlight Tallgate aduce și un Viewing Suite, care cuprinde două scaune extensibile vospite în culoare aleasă și pentru caroseria mașinii.

Cei ce vor achiziționa această ediție specială Cullinan – Inspired by Fashion vor mai beneficia suplimentar de câteva accesorii speciale, oferite sub forma unor seturi pentru portbagaj. Bineînțeles, acestea se vor asorta perfect cu habitaclul mașinii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Rolls-Royce


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide