Un român din Anglia l-a ucis cu mașina pe hoțul care i-a furat motocicleta din fața casei – VIDEO

Autor: ProMotor 18 dec. 2020 Știri auto

O filmare dată publicității de către poliția britanică arată momentul în care un șofer a ucis un bărbatul care i-a furat motocicleta din fața casei, împingându-l cu mașina în timpul urmăririi.

Joshua Molloy, în vârstă de 28 de ani, a fost aruncat de pe motocicleta furată în timpul unei urmăriri care a avut loc în Newcastle, pe data 5 mai 2020.

Autorul este un român din Oltenița. El s-a trezit pe data 3 mai alertat de zgomotele care veneau din fața casei lui din Newcastle. Era ora 5.30 dimineața și când a ieșit i-a văzut pe Mikey Dunwiddie și Joshua Molloy, ambii în vârstă de 28 de ani, plecând pe motocicleta lui Honda, care fusese parcată în fața casei.

În loc să raporteze furtul Poliției, românul a decis să rezolve el problema

Imediat s-a urcat în mașina sa (un Vauxhall Vectra) și a plecat în urmărirea celor doi hoți. După ce ar fi lovit motocicleta din spate o dată, a intrat în ea și a doua oară, aruncându-i din șa pe cei doi hoți.

Imagini de pe camerele de supraveghere arată cum românul nu renunță la urmărire, după ce lovise prima oara motocicleta.

După ce i-a trântit la pământ pe ce doi hoți, șoferul a plecat de la locul accidentului și i-a lăsat pe amândoi grav răniți. Serviciile de urgență au intervenit dar Molloy a murit la fața locului. Celălalt hoț a fost dus la spital cu răni grave, dar a supraviețuit.

Românul a fost arestat de polițiști la câteva ore după coliziune și a recunoscut că i-a urmărit pe bărbați, dar a susținut că aceștia au pierdut controlul motocicletei și nu el a fost cel care a provocat coliziunea. Luna trecută, un juriu l-a acuzat de omor, iar românul a primit o sentință de 10 ani de închisoare.

Procurorul a concluzionat că românul, originar din Oltenița, a folosit mașina ca pe o armă și nu avea cum să nu fie conștient de faptul că dacă va lovi motocicleta, pe care erau doi oameni fără căști de protecție, le va provoca acestora răni foarte grave.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: metro.co.uk



Comentarii
Inchide