România renunță la încet, încet la taxiuri. Compania Bolt este prezentă de acum în 11 orașe din România

Autor: Marius Vișan 07 mai 2021 Știri auto

Platforma de mobilitate Bolt a anunțat joi, 6 mai 2021, că lansează serviciile de transport la cerere în Oradea. Anunțul vine la numai o lună după ce a fost inaugurat serviciul în cel de-al zecelea oraș din România.

Astfel, compania estoniană își consolidează poziția în domeniul serviciilor de ride-hailing, fiind prezentă de acum în 11 orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Ploiești, Galați, Pitești, Craiova și Oradea.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația din Google Play sau App Store.

Prețul curselor din Oradea începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecţie.

Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

Bolt oferă servicii de transport la cerere, dar și de închiriere de trotinete electrice sau de transport de mâncare, prin Bolt Food. În marile orașe din țară, compania este deja prezentă cu întreaga gamă de servicii, susținând constant inițiativele de dezvoltare a transportului civilizat și ecologic.

Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 40 de țări din Europa și Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice, până la livrarea de alimente și pachete.

Uber este prezent în 11 orașe din România

Compania concurentă, Uber, este prezentă tot în 10 orașe din România (București, Cluj, Timișoara, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești și Ploiești.). Compania de ridesharing s-a lansat la București în 2015, și s-a extins rapid la Cluj, Timișoara, Brașov și Iași.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bolt / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide