Când rondul din intersecție devine rampă de lansare. O mașină a zburat 60 de metri

Autor: ProMotor 14 apr. 2020 Știri auto

Un accident spectaculos a avut loc pe străzile pustii ale unui oraș din Polonia. În plină carantină generală, un șofer nu a văzut rondul dintr-o intersecție și a decolat cu mașina.

GALERIE FOTO

Mașina lui a zburat aproximativ 60 de metri din intersecția aflată în centrul orașului polonez Rabien! Autorităților nu le-a venit să creadă când au văzut imaginile captate de camerele de supraveghere din zonă. Pe filmare se vede cum un Suzuki Swift se apropie de intersecție fără să reducă deloc viteza, intră în plin spațiul verde și se ridică de la sol.

Cascadoria s-a încheiat în curtea unei parohii, aflate la aproximativ 60 de metri de intersecție. Mașina a zburat peste un monument, a retezat un copac și s-a oprit în curtea parohiei, unde a distrus o construcție, scrie Autoblog.md.

O femeie a zburat cu un BMW. Nu a văzut spațiul verde din intersecție

“Avea cel puțin 120 km/h”, este concluzia celor care au văzut imaginile. “Avioanele nu-l mai mulțumesc” și “Îi spusese soția să nu mai piardă vremea pe drum”, glumesc utilizatorii de Facebook, după ce filmarea a fost publicată pe rețeaua de socializare.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 41 de ani. Din primele cercetări, reiese că acesta s-ar fi urcat băut la volan.

Mașina sa a luat foc la scurt timp după “aterizare”, dar bărbatul a fost scos la timp. Acesta era conștient și a fost transportat la spital. Probele de sânge prelevate urmează să stabilească gradul de alcoolemie. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla împrejurimile în care s-a produs accidentul.

VIDEO:

 

https://www.facebook.com/tvaleksandrow/videos/678185046275652

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide