Supărați pe carantintă! Un șofer a făcut live în timp ce conduce cu 198 de km/h, Poliția l-a dat exemplu pe Facebook

Autor: ProMotor 22 apr. 2020 Știri auto

Există oameni care au o oarecare „intoleranță” la reguli, chiar și în aceste vremuri de molimă.

Exemplele sunt destule și la noi în țară. De la șeful Poliției Locale Lugoj care a ieșit să-și plimbe câinii pe câmp, departe de casă, care a postat și poze pe Facebook cu isprava lui, până la oamenii de rând care nu mai au răbdare în izolare.

Poliția Română a postat pe Facebook cazul unui șofer care nu a mai rezistat să stea în casă și a ieșit la plimbare cu mașina. El a vrut să se laude cu asta așa că a făcut un live pe Facebook cu titlul „Supărați pe carantină”.

Polițiștii au văzut acest live dar nu l-au apreciat. Șoferul s-a ales cu o amendă de 5.290 de lei, iar cazul său a ajuns celebru pe rețeaua de socializare.

Postarea Poliției Române

„Lauda de sine, nu miroase-a bine!

„Bă, voi sunteți în casă, vă uitați la mine, stați în casă închiși și eu mă plimb pe afară…și voi, la bloc, închiși! (…) Uitați și voi cum se ridică acul! (…) Voi sunteți niște **, ** și noi ne plimbăm la 200 la oră. Dau 200-300 de euro și îmi iau permisul înapoi. Noi ne permitem să mergem cum vrem!”

A ieșit din casă cu prietenii și a condus, conform live-ului făcut pe facebook, live de care am aflat și noi.

A rămas cu cei 200-300 de euro în buzunar să își poată plăti amenzile în valoare totală de 5.290 de lei(nu a stat acasă; a folosit expresii jignitoare în spațiul public; nu a purtat centura de siguranță; a folosit telefonul în timpul condusului).

Cât despre permis, nu avea ce să își ia înapoi, acesta nu era valid. S-a ales și cu dosar penal.

Cum s-o spunem mai bine, pe înțelesul tuturor?”

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide