Șapte mașini lovite și trei persoane rănite într-o urmărire prin comuna Jilava

Autor: David Andrei 25 nov. 2020 Știri auto

Șapte mașini lovite și trei persoane rănite. Acesta este bilanțul unei urmăriri care a pornit în comuna Sintești din județul Ilfov și s-a încheiat în comuna Jilava. Urmărirea a avut loc după ce doi presupuși hoți ar fi furat o geantă cu bani, lăsată de un bărbat în mașină în fața locuinței sale.

GALERIE FOTO

Bărbatul păgubit s-a urcat la volan și a pornit în urmărirea presupușilor hoți, aflați la bordul unui alt autoturism. I-a prins din urmă în comuna Jilava. Acolo a avut loc accidentul în care șapte mașini au fost avariate. Două dintre ele au fost cele implicate în urmărire. Potrivit Poliției Ilfov, trei persoane au fost rănite și au fost transportate la un spital din București. Hoții însă, au dispărut fără urmă.

Incidentul a avut loc în seara zilei de marți, 24 noiembrie. Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au primit un apel în jurul orei 17:45, prin care erau solicitați la locul accidentului din Jilava. Zece minute mai târziu, un alt apel anunța furtul unei genți în care se aflau 650.000 de lei. Posesorul banilor lăsase geanta în mașina parcată în fața locuinței din localitatea Sintești. Două persoane suspecte și-ar fi făcut apariția în preajma autoturismului. Până când bărbatul a ajuns înapoi la mașină, cei doi suspecți ar fi reușit să sustragă banii. Posesorul banilor a pornit în urmărirea lor.

Urmărirea s-a încheiat cu un accident în comuna Jilava

Urmărirea s-a încheiat cu un accident în lanț în comuna Jilava și cu rănirea a trei persoane. S-au înregistrat și pagube materiale semnificative. La locul accidentului, polițiștii din Măgurele au găsit doar mașina presupușilor hoți, dar nu și pe autorii furtului.

Poliția a demarat o anchetă pentru a-i identifica pe autorii presupusului furt, pentru depistarea acestora și pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor în care s-au produs incidentele. Autoritățile urmează să ia măsurile legale care se impun, informează IPJ Ilfov.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov



Comentarii
Inchide