Schimbări în gama Citroen. Producătorul francez simplifică niveluri de echipare

Autor: Ionuț Vîlciu 31 aug. 2023 Știri auto

Citroen își redefinește gama pentru a oferi un proces de cumpărare mai facil pentru clienții săi. De acum, vor exista doar 3 niveluri de echipare, în loc de cinci.

Citroen dezvăluie o redefinire semnificativă a structurii gamei sale de vehicule, cu trei niveluri de echipare pentru fiecare model, cu maximum cinci pachete de opțiuni pentru un nivel de echipare. Totul se concentrează acum în jurul a trei niveluri de echipare, denumite YOU, PLUS și MAX, care înlocuiesc actualele versiuni Live, Feel, Feel Pack, Shine și Shine Pack.

Această revizuire, care intră în vigoare de la 1 septembrie 2023, este răspunsul la așteptările clienților și ale rețelei de vânzări pentru ca ofertele să fie mai clare și mai ușor de înțeles. Citroen încearcă să ușureze procesul de cumpărare pentru clienți. Astfel, compania franceză va oferi niveluri de echipare adecvate cererii și pachete de opțiuni bine definite.

Citroen simplifică gama de niveluri de echipare

Cele cinci versiuni existente – Live, Feel, Feel Pack, Shine și Shine Pack – sunt acum YOU, PLUS și MAX. Această redefinire ar trebuie să permită clienților să înțeleagă mai ușor diferitele actualizări de gamă și opțiunile disponibile, fără să piardă din conținutul propus.

Nivelul de bază standard, You, oferă în cazul lui C4, spre exemplu, dotări standard precum suspensiile cu amortizare hidraulică progresivă, un ecran tactil de 10″, combinat cu replicarea wireless a smartphone-urilor și sistemele de asistență la condus așteptate, cum ar fi senzorii de parcare spate. Nivelul de echipare Plus include scaunele Advanced Comfort, o cameră video pentru marșarier și jante din aluminiu de 18″. Actualizarea oferită de versiunea Max adaugă echipamente pentru facilitarea activității la bord, cum ar fi accesul hands-free și un sistem de navigație, head-up display sau chiar controlul adaptiv al vitezei de croazieră cu funcția Stop & Go. Sunt incluse geamurile spate fumurii și jantele din aliaj de 18″ diamantate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Citroen


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide