Schimbări privind redobândirea unor documente eliberate de Registrul Auto Român

Autor: ProMotor 14 nov. 2023 Știri auto

Redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul și înlocuirea Cărţii de Identitate a vehiculului se pot obține, din 15 noiembrie 2023, doar pe baza unei programări prealabile, informează Registrul Auto Român (RAR).

„Începând cu data de 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reţinut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatului şi înlocuirea Cărţii de identitate vor necesita programare prealabilă.

Prin urmare, nu vă mai puteţi prezenta la reprezentanțele RAR fără ca înainte să intraţi pe site-ul www.rarom.ro, la secţiunea Programări, sau să sunaţi la numărul de call-center 021/9672 şi să obțineți un număr de programare (…)

RAR vine în întâmpinarea clienților prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de aşteptare să fie cât mai scurt”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Potrivit sursei citate, introducerea sistemului de programări este menită să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor de către inginerii de pe linie.

Citește și: 2023: Ai făcut ITP dar nu apari în baza de date a RAR? Ce trebuie să faci ca să nu primești amendă

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide