Zeci de elevi ai școlilor de șoferi au așteptat degeaba pentru proba de traseu. Autoritățile au uitat să facă un anunț esențial – VIDEO

Autor: ProMotor 04 ian. 2021 Știri auto
Zeci de elevi ai școlilor de șoferi au așteptat degeaba pentru proba de traseu. Autoritățile au uitat să facă un anunț esențial – VIDEO

Zeci de elevi ai școlilor de șoferi, instructori auto, dar și părinți ai elevilor au așteptat, luni, în prima zi lucrătoare a anului 2021 să dea proba de traseu în vederea obținerii permisului auto. Totuși, Serviciul Public Comunitar de Permise Auto și Înmatriculări Suceava a decis ca luni să nu fie susținute proba de traseu, urmând ca activitatea de examinare să fie reluată de marți.

Cursanții și instructorii care aveau programare pentru proba de traseu pentru data de 4 ianuarie 2021 au venit de la ora 8:00 în parcarea de unde începe examenul pentru proba de traseu, dar până la ora 11:00 nu a venit niciun examinatori.

Au aşteptat mai bine de patru ore fără să ştie că examenele au fost reprogramate de Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava. Prefectura Suceava nu a anunţat şcolile de şoferi.

Unul dintre elevii veniți a prezentat programarea pentru data de 4 ianuarie 2021 stabilită încă din luna august 2020

„Nu e nimeni. De dimineață stăm aici și nimeni nu ne anunță nimic”, a spus unul dintre instructorii auto prezenți în parcare. Pentru a vedea de ce întâmplă, aceștia au sunat la Prefectura Suceava, dar spun că nu a răspuns nimeni și a intrat tonul de fax.

Un alt instructor a spus că, de obicei, examinatorii erau în zonă de la ora 8:15-8:20 și că nu știe ce s-a întâmplat. Potrivit unor surse apropiate situației, Serviciul Comunitar de Permise Auto și Înmatriculări Suceava nu ar fi programat pentru data de 4 ianuarie examinări pentru proba de traseu, urmând ca cei patru examinatori să reia din 5 ianuarie activitatea, scrie newsbucovina.ro.

Surse neoficiale susţin că instituţia a rămas fără examinatori, după percheziţiile efectuate în decembrie de către procurorii DNA, la sediul Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide