Se ridică mașinile abandonate în Sectorul 6. Ce se întâmplă cu cele care nu sunt revendicate?

Autor: Marius Vișan 12 mai 2021 Știri auto

În Sectorul 6 a început campania de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public. În sector sunt mai mult de 10.000 de mașini abandonate, acestea urmează să fi ridicate treptat de către autorități.

”Serviciul de ridicări de mașini abandonate este operational! Azi 12 mai (n.r.) a fost ridicată prima mașină abandonată pe spațiul public. Avem treabă multă! Vorbim de peste 10.000 de mașini a abandonate în Sectorul 6.

Încep să apară rezultatele. A durat mult înființarea serviciului pentru ridicarea mașinilor abandonate, dar dacă nu mă ocupam din prima luna și de atunci permanent de el nu l-am fi avut nici azi.

”Le-a venit sorocul” scrie Ciprian Ciucu pe Facebook

În primul rând a trebui să facem regulamentul, apoi a trebuit să inventariem mii de mașini pentru care termenul de notificare este d 6 luni și doar după acest termen pot fi ridicate. Au trecut cele 6 luni, le-a venit sorocul. Apoi a trebuit si asta a fost cel mai greu sa obținem un teren. Până vom avea leasing operațional pentru autoutilitare le închiriem la cel mai bun preț pe care l-am găsit pe piață… Politia Locală face constatările, ADP le ridică….

P.S. Regulamentul pe care l-am lucrat permite sa ridicăm si mașinile parcate complet aiurea” a scris edilul pe pagina personală de Facebook.

Ce se întâmplă cu mașinile care nu sunt revendicate din Sectorul 6?

Proprietarii care vor să le revendice au două luni la dispoziție, apoi merg la Remat. Vor avea de achitat o taxă, care să acopere costul ridicării și al depozitării.

Mașinile sunt depozitate la adresa Bd. Preciziei nr. 24, Sector 6, București.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ciprian Ciucu / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide