Se vinde această mașină dublă… Nimeni nu poate să spună exact ce este dar ea funcționează – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 04 mai 2020 Știri auto

Această mașină unică se vinde prin intermediul casei de licitații Mecum, situată în Wisconsin, SUA.

Licitatorul este cunoscut pentru faptul că a mai scos la vânzare mașini speciale și colecționabile, dar acest „1981 Dodge Double Header Custom”, așa cum a fost numit, le întrece pe toate.

Acest model unic va fi scos la licitație luna viitoare și este format dintr-o combinație unică dintre un Dodge Colt din 1981 și un Plymouth Champ fabricat în același an.

Evident, pentru a o construi, fiecare mașină a fost tăiată la jumătate și apoi sudată. Și adevărul este că rezultatul este incredibil. Manopera este bine executată, cu foarte mare grijă la detalii.

Deși sunt modele diferite și mărci diferite, dă senzația că sunt complet simetrice. Ceva care a contribuit, fără îndoială, la această potrivire este vopseaua. Plafonul cotrastant negru oferă și mai multă omogenitate.

Aceeași combinație cromatică de roșu și negru se repetă și în interior, deși în acest caz, fiecare cabină amestecă acele tonuri diferit. Pe o parte este negru / roșu, iar pe cealălaltă roșu / negru.

Se pare că au combinat și partea mecanică, deoarece sub fiecare capotă se află un motor cu patru cilindri de 1,6 litri, a cărui putere este estimată la aproximativ 80 CP, care sunt trimise către roți prin doua cutii de viteze cu câte patru rapoarte.

Există niște întrebări totuși: pentru a schimba direcția este nevoie ca șoferul să coboare?Cum se face parcarea.

Deocamdată nu există niciun preț de pornire pentru această licitație neobișnuită, dar când acesta va fi afișat colecționarii au o șansă unică de a pune mâna pe o mașină dublă.

Sursă: mecum.com

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide