Se vinde mașina lui Donald Trump în plină stare de urgență la Washington

Autor: David Andrei 07 ian. 2021 Știri auto

Se vinde mașina lui Donald Trump. Anunțul vine în plină stare de urgență la Washington, instaurată în urma violențelor de la Capitoliu. Este vorba despre un Rolls-Royce Phantom.

GALERIE FOTO

Limuzina a ieșit de pe porțile uzinei în 2010, comandată special de Donald Trump. A fost una dintre cele 537 de unități construite de producătorul de mașini de lux în acel an. Rolls-ul cu o vechime de 10 ani intră în licitația organizată de Casa Mecum la sfârșitul acestei luni. Este unul dintre automobilele folosite de Trump înainte de a ajunge la Casa Albă. Din momentul în care a devenit președinte a putut călători doar cu vehiculele comandate de Serviciile Secrete.

Casa de licitații estimează că va obține o sumă cuprinsă între 300.000 și 400.000 de dolari.

Acest Rolls-Royce Phantom a parcurs, până în prezent, 91.249 kilometri. Sunt numeroase astfel de mașini scoase la vânzare în Statele Unite, la această oră. Dar toate au prețuri care gravitează în jurul sumei de 150.000 de dolari. Multe dintre ele au parcurs distanțe mult mai mici decât cea care i-a aparținut lui Trump.

Donald Trump îi transmite un mesaj celui care îi va cumpăra mașina

Rolls-ul poartă o nuanță exterioară exotică, de negru cu reflexe violet, în funcție de unghiul din care este privit. Se regăsește la bord un Theater Package, dar și funcția Starlight, care aduce LED-uri pe plafon. Perdelele cu acționare electrică în dreptul geamurilor din spate le asigură discreția celor care iau loc pe banchetă.

Sub capotă se regăsește motorul V12 de 6,75 litri, care dezvoltă 453 de cai putere și care este cuplat la o transmisie automată. Sunt amănunte care îi asigură automobilului o viteză maximă de 240 km/h.

Mașina se vinde la pachet cu un mesaj scris de Donald Trump chiar pe manualul acesteia: “Am iubit această mașină, a fost grozavă. Toate cele bune!”, a scris fostul lider de la Casa Albă.

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide