Se vinde o Dacia SPORT din 1989: „Cu 800 km o adevărată capsulă a timpului” – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto

Un român a scos la vânzare un autoturism Dacia Sport produs în anul 1989 care are doar 800 de km la bord. Proprietarul mai spune că maşina este în stare impecabilă la 30 de ani de la fabricaţie. Maşina se vinde cu 16.500 de euro. Are motor pe benzină de 1.397 cm3 şi 65 de CP. 

Descriere anunţului

Dacia SPORT cu 800 km o adevărată capsulă a timpului. O maşină cu un farmac aparte ţinând cont de faptul că în proporţie de 50% este executată manual. Este singură maşină din lume la care parbrizul este identic cu lunetă. Maşină ca şi stare generală este nouă, interiorul este sigilat cu folia de fabrică. Autoturismul este unic ţinând cont de numărul de km dar şi de faptul că Dacia Sport s-a fabricat într-un număr foarte mic: 5185 exemplare produse. Autoturism atestat că şi vehicul istoric scutit de tot ceea ce înseamnă taxe. Accept orice expertiză. Mă interesează şi unele variante cu autoturisme moderne sau clasice. Rog seriozitate. Nu deranjaţi inutil.”

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide