Seat Arona este SUV-ul ideal pentru o familie urbană. BT Leasing vinde un exemplar cu puțini kilometri

Autor: Ionuț Vîlciu 12 aug. 2023 Știri auto

Seat Arona este cel mai mic SUV din gama producătorului spaniol, o mașină care se înrudește cu Volkswagen T-Cross sau Skoda Kamiq. Cu toate acestea, Arona promite un design mai îndrăzneț, care iese mai mult în evidență față de suratele sale, dar rămâne un model foarte practic, mai ales pentru cei ce caută o mașină de dimensiuni compacte, cu o gardă la sol mai înaltă.

Micul model de la Seat măsoară 4.138 mm în lungime, 1.780 mm și 1.552 mm, ceea ce îl face ușor de manevrat în oraș, date fiind dimensiunile compacte. Chiar dacă este un SUV de mici dimensiuni, spațiul interior este destul de mare, iar mașina poate fi dotată cu majoritatea dotărilor de confort de care ai nevoie. Portbagajul măsoară 400 de litri, exact același volum ca la Skoda Kamiq, iar garda la sol măsoară 19 centimetri, suficienți pentru orice obstacol care poate apărea în mediul urban.

Oferta BT Leasing pentru Seat Arona – Mașina este produsă în 2021 și are 22.000 KM la bord

BT Leasing are în ofertă un exemplar cu doar 22.000 de kilometri, produs în 2021, care se află într-o stare foarte bună. Mașina este o echipare Style, destul de bine echipată, și costă 21.063 de euro.

Pentru această sumă primești faruri full LED, senzori de parcare spate, oglinzi electrice și rabatabile electric, jante din aliaj, și asistent pentru unghiul mort.

La interior, mașina are scaune cu reglaje manuale și tapițerie textilă, care sunt și încălzite. Mașina este echipată cu volan din piele și climatizare automată pe două zone. De asemenea, are un ecran tactil pentru sistemul de infotainment, ce suportă conectivitate cu Android Auto și Apple CarPlay.

Sub capota acestui exemplar se află un motor de 1,0 litri, pe benzină, care produce 115 CP, fiind montat la o transmisie automată DSG cu 7 rapoarte. Este un motor economic, avantajos la impozit, despre care producătorul spune că are un consum de combustibil mixt de 6,2 litri per suta de kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide